Prov

Hej, igår skrev jag inget för att jag inte hade tid. Men idag skriver jag.  Vi hade SO prov idag. Jag hade pluggat väldigt mycket och det gick bra. Hoppas jag iallafall. Avsnittet vi hade var Lag och Rätt.
Nu är jag trött och Lidingöstafetten är imorgon. Jag pallar inte.
Ha det bra, Kram Elin!

Mormor, om du läser det här ska du veta att jag älskar dig!

Halvdag

Hej, nu sitter jag och kollar på Top Model. Idag slutade vi före lunch så jag och Greta åkte till Lidingö Centrum. Det var kul. Jag är verkligen suger på Ben & Jerry glass nu. Den med kakdeg. Mmm...
Jag är trött så jag orkar inte skriva så mycket.
Jag saknar pappa, ha det bra. Kram Elin

Lidingöloppet

Skolan idag var jobbig. Vi hade musikprov fast det gick bra. Jag och Saga gjorde tillsammans. Sen när vi var klara skulle vi göra en egen melodi. Jag, Gustav och Martin har gjort en på åtta noter/ ackord. På idrotten hade vi kontition. Det var faktiskt roligt.
Igår åkte pappa till Indien, New Dehli/ Jarpur och han ska vara borta i en vecka. Det är kul för honom men inte så kul för mig, men iallafall om några timmar ska jag på kör. Vi ska sjunga på Lidingöloppet. Fett kul!
Ha det bra. kram Elin!


Jobbigt?!

Jag blir så irriterad på Moa! Hon ska alltid kolla när jag sitter vid datorn, sen vägrar hon gå. 
Igår var vi i skogen och plockade svamp. Jag har typ myggbett över hela kroppen. Jag har ett vid ögat, jag ser suddit med det. Det har svullnat upp så mycket. Sen har jag hela fötterna fulla eftersom jag hade korta strumpor och vi åkte direkt ifrån mormor.  För en timme sen åkte pappa iväg till flygplatsen. Han ska till Indien med jobbet. Det är första gången han är där men han har varit i Kina typ fem gånger förut. Idag ska vi ta en promenad (fast jag vill helst slappa) till nåt café.
Ha det bra, // Elin!

Trött

Jag är verkligen så trött, vaknade halv åtta i morse. Jag är fortfarande hos mormor. Mamma och pappa kommer snart, då ska vi ut i skogen och plocka svamp. Jag gillar inte att plocka svamp. Äta är ännu värre, det är bara slemmigt. Den enda svamp jag kan äta är kantarell. Men annars undviker jag helst. Ha det bra, Elin!

Fredagskväll hos mormor

Hej!
Nu sitter jag hos mormor, Moa och mormor ser på nån tråkig film som jag inte vill se.
Idag var det Högsätraloppet, jag och Linda och Gustav gick runt Kottlasjön (6,7 km) tillsammans. Efter ett tag stack Gustav och vi fick gå själva. Inte snällt!
Sen efter lunch var vi tvunga att ha MATTE, av alla ämnen i världen hade vi matematik!
Sen på franskan satt jag och Myhanh och typ flamsa hela tiden för att vi var så trötta. Micaela blev ganska arg tror jag. I och försig satt Axel C och drömde om att han kom på sjunde plats i loppet. Han satt och drömde.
Nu kommer jag att tänka på att mormor bor väldigt fint. Hon har massa bilder på morfar. Och oss också.
Just det, jag glömde säga att vi gick runt på en timme och tretton minuter. Fett stolt! Felicia sprang på trettiosju minuter.
Nästa år när vi går i åttan kommer loppet ingå i betygen! Läskigt, jag som tjej måste springa under 40 minuter för att få MVG, om man är kille så ska man springa under 30 minuter för att få MVG. Då ska jah ge allt.
Jag längtar tills mars, då ska jag med typ hela släckten till Lanzarote.
Ha det bra, kram Elin!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0